Αγώνας Μπάσκετ Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης

Το μήνυμα: «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι», ήταν το κυρίαρχο στο παιχνίδι καλαθόσφαιρας μεταξύ της ομάδας του 3ου δημοτικού σχολείου Ελευθερούπολης και της ομάδας του Παραρτήματος Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας, που διεξήχθη, το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ελευθερούπολης.

Οι δύο ομάδες ενίσχυσαν το πνεύμα αλληλεγγύης και αλληλοσεβασμού στη διαφορετικότητα. Οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από τη δράση, καθώς μέσα από τη συνεργασία και την ευγενή άμιλλα, κατανόησαν όχι μόνο τους κανόνες τους παιχνιδιού, αλλά κυρίως, την αξία της αποδοχής όλων των μελών της ομάδας ως διαφορετικών και ταυτόχρονα ισάξιων.

Παρευρέθηκε ο Διευθυντής του Π.Χ.Π. Καβάλας, Σταύρος Γιαννουλίδης, καθώς και ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης ο οποίος συνεχάρη τους εμπλεκόμενους φορείς για την άψογη διοργάνωση καθώς και τους/τις μαθητές/-ριες, παίκτες, εκπαιδευτικούς και εργαζομένους/-ες του Π.Χ.Π. Καβάλας. Στον αγώνα  έδωσαν το «παρών» η Παραολυμπιονίκης Ανθή Καραγιάννη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας Σμάραγδος Κρεμμύδας, στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Παγγαίου καθώς και  μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου και εκπαιδευόμενοι του Παραρτήματος Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας.