Συμμετοχή στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 27 & 28 Μαΐου, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. συμμετέχει στην 4η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού ΑμεΑ & Μεικτών Ομάδων στην Καρδίτσα!

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα μεταδίδεται ζωντανά και τις δύο μέρες από το site της Διοργανώτριας Καλλιτεχνικής Εταιρίας «Δρυάδες εν πλω» www.dryadesenplo.gr.

Το Σάββατο, στις 17:30, συντονιζόμαστε όλοι στο www.dryadesenplo.gr και παρακολουθούμε σε ζωντανή μετάδοση, την ομάδα “Φτερά του Ονείρου”  του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας και την “Ομορφιά της ατέλειας”. Χορογράφος ομάδα “Φτερά του Ονείρου”, Μουσική Κλασσική.

Την Κυριακή, η συμμετοχή μας είναι διπλή!

Η πρώτη είναι η “Νησιώτικη Αύρα” της Ομάδας “Άνθεμα” του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας, σε χορογραφία της Θωϊδου Άννας και μουσική συνοδεία νησιώτικων παραδοσιακών τραγουδιών!

Ακολουθεί, το Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, παρουσιάζοντας το “Γέφυρες κτίζουμε – Φράγματα γκρεμίζουμε (Πρόσφυγες)“, της Ομάδας “Αστέρα Ζωής”, με χορογράφο την Πεχλιβανίδου Ξένια με τη μουσική επένδυση ελληνικών και ξένων τραγουδιών!