Στις 24 και 25 Ιουλίου 2015, τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας διοργάνωσαν το 4ο OrfunFest, το μουσικό φεστιβάλ που σκοπό έχει να φέρει την κοινωνία της Δράμας πιο κοντά με τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας.

Το 2ήμερο είχε μεγάλη επιτυχία, με την έμπρακτη υποστήριξη του κόσμου ακόμη και με την βροχή ,που ενόχλησε τα σχέδια του Σαββάτου.

Τα παιδιά που διοργάνωσαν την εκδήλωση, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά :

  • Τον Δήμο Δράμας, τη ΔΕΚΠΟΤΑ, το Πολιτιστικό Σύλλογο Μοναστηρακίου, τους εργαζόμενους του Παραρτήματος για την παροχή κάθε βοήθειας και εξοπλισμού που τους ζητήθηκε, αλλά και τους εθελοντές που βοήθησαν ώστε το φεστιβάλ να έχει μεγαλύτερο νόημα ακόμη και για τους πιο μικρούς μαθητές του Παραρτήματος.
  • Τον κ. Χατζηιωάννου Τάκη από το εστιατόριο Νησάκι για την πολύτιμη βοήθεια του, τον κ. Γεωργιάδη Γιώργο, το Φαρμακείο Γιακουμή Αναστάσιου στη Δράμα, το Τσιπουράδικο Paradiso στην παραλία Οφρυνίου, το κρεοπωλείο «Ο Γόης» στη Δράμα, την Μεταφορική Μαχαιρίδης, το ξεναδοχείο Μαριάννα, τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο αντιπρόσωπο της Μπύρας «Βεργίνα» στη Δράμα και ανώνυμους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς που διανύει η χώρα.
  • Τα μουσικά συγκροτήματα που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.
  • Τους γείτονες του Παραρτήματος για την παρουσία τους αλλά και την ανοχή που έδειξαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης .
  • ‘Όλον τον κόσμο της Δράμας που χωρίς την παρουσία του, το Φεστιβάλ δεν θα είχε κανένα νόημα ύπαρξης.

Το OrfunFestθα επιστρέψει του χρόνου, αλλά τα παιδιά και το προσωπικό ετοιμάζουν και άλλες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την επαφή της κοινωνίας της Δράμας με το Παράρτημα.

Από τα παιδιά

του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας