Στο κλείσιμο του 1ου Πανελλήνιου Πολυθεματικού Συνεδρίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Α.Μ.Θ. και ως Πρόεδροι της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πάνω από 550 Συνέδρους που παρακολούθησαν ανελλιπώς όλες τις Θεματικές Ενότητες του Συνεδρίου.

Η πρωτόγνωρη για επαρχιακή πόλη συμμετοχή, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τον τελευταίο μήνα σκληρής δουλειάς. Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Σύνδεσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος κ.Ευαγγελία Χαλβατζά που κόσμησε με την παρουσία της και την διαπιστευμένη σφραγίδα του ΣΚΛΕ τις εργασίες του Συνεδρίου μας και τον Πρόεδρο των Φίλων της Παιδόπολης Καβάλας κ. Παναγιώτη Αγαπητό για την άριστη συνεργασία και συνδιοργάνωση. Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής για τον Επαγγελματισμό και την Επιστημοσύνη που επέδειξαν.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους 50 εισηγητές του Συνεδρίου, οι οποίοι προσήλθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδος, με προσωπικά κυρίως έξοδα, για να παρουσιάσουν την πολύ αξιόλογη δουλειά τους. Οι συνεχείς ερωτήσεις από τους σύνεδρους για συζήτηση αποδεικνύουν την επιτυχία της θεματολογίας και του Συνεδρίου.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας κ.Καγιάσα (Αερικό και Παλιά Βιβλιοθήκη), κ.Παύλο Ζησίμου, την εταιρία Μανιός και την Οργανωτική.

Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου είναι πολλά και πολύτιμα για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δικαιούχους και περιθαλπόμενους της Πρόνοιας και θα ενημερωθεί το αρμόδιο Υπουργείο. Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου για το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο.

 

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Μαρίνα Φιλιππίδου

 

Ο Πρόεδρος της Επιστημονική Επιτροπής

Γιώργος Φιλιππίδης