Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και οι εξυπηρετούμενοι του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά:

  • Τον κο. Στοιμενίδη Αγγελο, από τον Ξηροπόταμο Δράμας, για την δωρεά των 150,00€ στο Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας.
  • Τον κο. Τικταπανίδη Κωνσταντίνο, επί της οδού Αγχειάλου 1 στην Δράμα, για την δωρεά των 80,00€ στο Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας.
  • Τον κο. Στάμογλου Δημήτριο, από το Αρκαδικό Δράμας, για την δωρεά των 150,00€ στο Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας.
  • Τον κο. Ροδίτη Ελευθέριο, από το Κ.Νευροκόπι Δράμας, για την δωρεά των 150,00€ στο Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας.
  • Τον κο. Ερμίδη Παναγιώτη ,επί της οδού Θεοτοκοπούλου 7 στην Δράμα, για την δωρεά των 110,00€ στο Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Φιλιππίδου Μαρίνα