Την Πέμπτη 28/02/2019 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σωτηριάδη Σωτήρη σχετικά με την ενημέρωση της πορείας και της ολοκλήρωσης του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη».

Το πρόγραμμα χρηματοδοτούνταν από πόρους της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και στις 28/02/2019 έκλεισε με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τους ωφελούμενους που βρίσκονταν υπό τη διαχείριση του Κ.Κ.Π. Π. Α.Μ.Θ.

Ο κ. Σωτηριάδης αναφέρθηκε στη πορεία του προγράμματος, στην υλοποίησή του και στα οφέλη που αποκόμισαν οι ωφελούμενοι, οι οποίοι κατάφεραν να βρουν στέγη και εργασία, πετυχαίνοντας την σταδιακή τους ένταξη στην κοινωνία και στην αγορά εργασίας. Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν στελέχη των ιδρυμάτων του Κ.Κ.Π. Π. Α.Μ.Θ., ωφελούμενοι του προγράμματος, φορείς των τοπικών κοινωνιών, δημοσιογράφοι και πολίτες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του προγράμματος του Κ.Κ.Π. Π. Α.Μ.Θ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.kkppamth.gr/stegasi-ke-epanentaxi.