ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 01/09/2017 επισκέφθηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ, ο Ταξίαρχος της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ.Χατζηγεωργίου Γεώργιος.

Τον κ.Ταξίαρχο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ., κ. Σωτήρης Σωτηριάδης και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος κ. Ομούρ Χασάν.

Η παραπάνω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Παραρτήματος, που έχει αναπτυχθεί. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής, η 29η Ταξιαρχία Πεζικού προμηθεύει δωρεάν με ψωμί το Παράρτημα, καλύπτοντας πλήρως τις ημερήσιες ανάγκες σίτισης των περιθαλπομένων μας κι έχει ήδη προγραμματιστεί  οδοντιατρικός έλεγχος των περιθαλπομένων από εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Ταξίαρχο για την προσφορά και την ευαισθησία του και θεωρούμε τη στήριξη του Στρατού πρωταρχικής σημασίας στο  έργο της φροντίδας Ατόμων Με Αναπηρία.