Την Τετάρτη 30/03/2016 (ώρα 9:15π.μ.-17:00μ.μ.), πραγματοποιήθηκε για τους εκπαιδευόμενους ΑΜΕΑ του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης ημερήσια εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη. Στην διάρκεια της εκδρομής οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του αερολιμένα Αλεξανδρουπόλεως και να παρακολουθήσουν την προσγείωση αεροσκάφους της Πολιτικής Αεροπορίας. Στην συνέχεια απόλαυσαν τον ανοιξιάτικο ήλιο σε παραθαλάσσιο καφέ της Αλεξανδρούπολης και το μεσημέρι έφαγαν στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αλεξανδρουπόλεως.

Την Εκδρομή συνόδευε ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.ΑΜ.Θ., κ. Σωτηριάδης Σωτήρης, η Αναπληρωτής Προέδρου, κα. Κωσταράκη Μαίρη, γονείς και μέλη του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», προσφορά του οποίου ήταν η εκδρομή.

Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο κα. Ανδρέου Γεωργία και τα μέλη του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ», για την προσφορά της εκδρομής, τον Αερολιμενάρχη, κ. Ζαντανίδη Σ. και την υπάλληλο αερολιμένος κα. Μαχαιρά Δ., για την υποδοχή και την ξενάγηση των εκπαιδευομένων ΑΜΕΑ στον χώρο του Αεροδρομίου.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ.

Σωτηριάδης Σωτήριος