Στις 29-3-2017 το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Καβάλας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο καλλωπισμός του κήπου του Παραρτήματος, με φυτά από το Εργαστήριο του Θερμοκηπίου του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ..

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δ/νση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. και τα αποτελέσματα της ήταν πολύ εντυπωσιακά και όμορφα.

Αφού ξεναγήθηκαν στους χώρους της δομής, ακολούθησε μια σύντομη παρουσίαση στους/στις εκπαιδευτικούς αλλά και τους/τις μαθητές/-τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. των προγραμμάτων και των δράσεων του Παραρτήματος από την Αναπληρώτρια Πρόεδρο του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ. κα. Κωσταράκη Μαίρη και την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ/νσης του Παραρτήματος κα. Δεμιρτζή Μάρθα. Στη συνέχεια ακολούθησε το φύτεμα των λουλουδιών στον κήπο από τους/τις μαθητές/-τριες, με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών τους αλλά και με τη συμμετοχή του προσωπικού και των φιλοξενούμενων του Παραρτήματός μας.

Ήταν μια πολύ όμορφη ημέρα, γεμάτη από χαρά, δημιουργία και χαμόγελα ικανοποίησης από όλους τους συμμετέχοντες. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το μέλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/-τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καβάλας.