ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη συμπαράστασή της εμπράκτως επεσήμανε για άλλη μία φορά η ηγεσία του Στρατού στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών Με Αναπηρία Κομοτηνής.

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος επισκέφθηκε ο Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού, Στρατηγός κ.Καμπάς Γεώργιος,συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ.Χατζηγεωργίου Γεώργιο.

Τον κ.Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού και τον κ.Ταξίαρχο της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ., κ. Σωτήρης Σωτηριάδης και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος κ. Ομούρ Χασάν.

Κατά τη συνάντηση δηλώθηκε η πρόθεση της στρατιωτικής ηγεσίας να συνδράμει το έργο του Παραρτήματος με κάθε διαθέσιμο μέσο και συγκεκριμένα, εκτός από την καθημερινή χορήγηση ψωμιού, με την παροχή τεχνικής υποστήριξης και λοιπών υπηρεσιών από εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό.

Ήδη, την Τρίτη 13-09-2017, πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Στρατού οδοντιατρικός έλεγχος το σύνολο των περιθαλπομένων που φιλοξενούνται στο Παράρτημα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού και τον κ.Ταξίαρχο της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, καθώς με την αλληλεγγύη και την ευαισθησία τους έχουν καταστεί συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο μας.