Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας – Διαμόρφωση του αύλιου χώρου των Στεγών στον οικισμό του Αγ. Σάββα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Σωτήρης Σωτηριάδης, η Αντιπρόεδρος  κ. Δέσποινα Τσιολερίδου-Τουρτούρη, η Δ/νση, το προσωπικό του Π.Χ.Π. Δράμας, καθώς και τα ΑμεΑ που διαβιούν στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία  FHL ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Η ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ για την ιδιαίτερη ευαισθησία της και την άμεση ανταπόκριση της στην αναγκαιότητα διαμόρφωσης του αύλιου χώρου των Στεγών και τη σύνδεση τους με δρόμο, με το κτίριο που στεγάζονται τα εργαστήρια κατάρτισης και απασχόλησης ΑμεΑ στον οικισμό του Αγ. Σάββα.

Με το συγκεκριμένο έργο διευκολύνθηκε και βελτιώθηκε αισθητά η καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία που ζουν στη Στέγη και η επαφή τους με τα υπόλοιπα άτομα που παρακολουθούν τα προγράμματα του Τμήματος Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ΑμεΑ.

Ιδιαίτερα καθοριστική στην επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος υπήρξε η συμβολή του υπεύθυνου κατασκευαστή του έργου κ. Γαζάνη Νικόλαο, ο οποίος με περισσή ευαισθησία ολοκλήρωσε την προσπάθεια αυτή.