Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και τα μέλη του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Καβάλας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά :

  • Τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Ξουλόγη Βασίλειο, την διοίκηση του ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης και τα μέλη του ΚΑΠΗ που επιμελήθηκαν και πρόσφεραν μια υπέροχη γιορτή αφιερωμένη στα μέλη του Παραρτήματος μας, στα πλαίσια της 3ηςΔεκέμβρη-Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.
  • Τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Ξουλόγη Βασίλειο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Τσίλογλου Μαρία και Καλλινικίδη Ανδρέα, για την ευκαιρία που που έδωσαν στα μέλη του Παραρτήματός μας να εκθέσουν και να διαθέσουν προς το κοινό τα δημιουργήματά τους, στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Παγγαίου με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» από 20-12-2013 έως 29-12-2013.
  • τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό IOCC, για τα 1.000 λίτρα πετρελαίου που προσέφεραν για τα μέλη της Μονάδας μας
  • Τον κ.Τσίρκα Χρήστο και την ομάδα «Παραμυθάδες» για την παρουσία τους στην Μονάδα μας και για την προσφορά θεατρικού δρώμενου – διήγηση Χριστουγεννιάτικου Παραμυθιού στα περιθαλπόμενα μέλη μας, στις 12-12-2013.
  • την κ.Παράσογλου Αναστασία, για την δωρεά τροφίμων σε εννέα οικογένειες μελών της Μονάδα μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
  • Τον κ.Τασιούδη Παρασκευά και τον κ. Μισσήμ Σταύρο για την δωρεά Χριστουγεννιάτικων δώρων  (κούπες ροφημάτων) σε  όλα τα μέλη  της Μονάδα μας.
  • Την Βιοτεχνία Χρυσανίδης Α.Ε ,   Δαγκλή 6-Καβάλα για την δωρεά στην Μονάδα μας (24) τεμαχίων μαρμέλαδας που διατέθηκαν εξ’ ολοκλήρου στα μέλη της Μονάδας μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Μαρίνα Φιλιππίδου