Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας – Γυρίσματα τηλεοπτικού ντοκιμαντέρ για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και εμβληματικής φιγούρας της Δόξας Δράμας κ. Τάκη Λουκανίδη.

 

Στο πλαίσιο των γυρισμάτων νέας τηλεοπτικής σειράς αθλητικοϊστορικών ντοκιμαντέρ, του ιδιωτικού συνδρομητικού τηλεοπτικού δικτύου CosmoteTV, το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας, επισκέφθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κος Τάκης Λουκανίδης, συνοδευόμενος από συνεργείο της εταιρείας τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, Prosenghisi.

Στόχος της νέας αυτής τηλεοπτικής παραγωγής, είναι να ανασυστήσει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, δημιουργώντας ένα ντοκουμέντο που θα λειτουργεί παιδαγωγικά για τις νεότερες γενιές και ταυτόχρονα θα προσφέρει ένα ψυχαγωγικό θέαμα υψηλής πολιτισμικής αξίας.

Από την εκπομπή αυτή λοιπόν, δε θα μπορούσε να απουσιάζει και η παρουσίαση του διεθνούς παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη.

Ο κύριος Λουκανίδης, φιλοξενήθηκε στο τότε Ορφανοτροφείο Δράμας (Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Δράμας) για διάστημα 5 ετών περίπου, την περίοδο 1946 – 1951.

Τον κύριο Λουκανίδη και το συνεργείο της εταιρίας παραγωγής, υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στους χώρους του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Δράμας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Π.Α.Μ.Θ. κ.  Σωτήρης Σωτηριάδης και ο Διευθυντής του Κέντρου και του Παραρτήματος κ. Ξενοφώντας Κλωναρίδης.

Το αυτοτελές επεισόδιο, το οποίο θα σκιαγραφεί το πορτρέτο αυτής της εμβληματικής φυσιογνωμίας της Ελληνικής ποδοσφαιρικής σκηνής, θα προβληθεί το προσεχές φθινόπωρο.