Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά:το Σύλλογο κατοίκων Νεάπολις Καβάλας για το ποσό των 300 ευρώ που πρόσφερε στα παιδιά της Μονάδας  από την θεατρική τους παράσταση.

• το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας για την δωρεάν παρακολούθηση της  θεατρικής παράστασης “Περπατώ εις το δάσος” που πρόσφερε στα παιδιά των Παραρτημάτων Προστασίας του Παιδιού Καβάλας και Δράμας και των  Χρονίων Παθήσεων Καβάλας και Δράμας.
  • τον κ.Paul de Ryck για  το ποσό  των 250 ευρώ που πρόσφερε σε δύο φοιτήτριες της Μονάδας.
  • την κ.Ελευθεριάδου Σουλτάνα για το ποσό  των 50 ευρώ που πρόσφερε στα παιδιά εις μνήμη Ζαχαριάδη Μηνά.
  • το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος και τους πελάτες για το ποσό των 147,90 ευρώ  που συγκεντρώθηκε από το κουτί προσφοράς του καταστήματος.
  • την ταβέρνα “Γοργόνες και Μάγκες” για το δωρεάν γεύμα που πρόσφερε στα παιδιά.
  • τον κ.Κωστή Σιμιτσή, Δήμαρχο Καβάλας και τους φίλους  του που πρόσφεραν το ποσό των 200 ευρώ σε μία φοιτήτρια της Μονάδας.
  • το φροντιστήριο ΕΠΙΓΝΩΣΗ  για την δωρεάν παρακολούθηση φροντιστηριακών μαθημάτων παιδιών της Μονάδας.
  • την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Καβάλας για την δωρεάν συμμετοχή παιδιών στα προγράμματα ζωγραφικής, χιπ χοπ και κολυμβητηρίου.
  • την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΕΛΠΙΔΕΣ  για την δωρεάν συμμετοχή παιδιών στο πρόγραμμα ποδοσφαίρου.
  • την σχολή χορού Λαμπροπούλου για την δωρεάν συμμετοχή παιδιού στο πρόγραμμα χορού της σχολής.
  • το φροντηστήριο EXPERT IN για την δωρεάν εκμάθηση Η/Υ στα παιδιά.
  • την κ.Καφετζή Χριστίνα για το κλιματιστικό που προσέφερε.
  • την οφθαλμίατρο κ.Ελένη Τσεσμετζόγλου, την γυναικολόγο κ.Θένη Παπαδοπούλου, την δερματολόγο κ.Σαπφώ Γουργιώτη, την παιδοδοντίατρο  κ.Σώτη Τυρολόγου, τον ορθοπεδικό κ.Νικόλαο Τουραμανίδη για την δωρεάν φροντίδα τους στα παιδιά.
  • την Αδελφότητα Καβαλιωτών Νυρεμβέργης για τον υπολογιστή που πρόσφερε για τις ανάγκες της Μονάδας.
  • το κατάστημα G-NET  για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών στα παιδιά.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Φιλιππίδου Μαρίνα