Κοπή Βασιλόπιτας – Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Δράμας

Την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2017, στις 11.00 π.μ., πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας στο Τμήμα Φυσικής Αποκατάστασης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Α.μεΑ. του Παραρτήματος Χρονίων Παθήσεων Δράμας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. κ. Σωτήρης Σωτηριάδης, η Αντιπρόεδρος κα. Δέσποινα Τσιολερίδου, ο πατήρ Γαβριήλ της ενορίας του Αγίου Σάββα καθώς και γονείς των εκπαιδευόμενων. Στη συνέχεια δόθηκε στην τυχερή του φλουριού Β.Μ. εκπαιδευόμενη του Παραρτήματος το δώρο της, ένας ασημένιος σταυρός, δωρεά του καταστήματος «ΚΟΣΜΗΜΑ – ΜΑΤΣΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ».

Ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας του προσωπικού του Παραρτήματος στο Τμήμα Χρονίως Πασχόντων παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ. κ. Σ. Σωτηριάδη, της Αντιπροέδρου κα. Δ. Τσιολερίδου και του μέλους του Δ.Σ. κα. Β. Παπακωνσταντίνου.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου ανακοίνωσε πως το Π.Χ.Π. Δράμας θα ενισχυθεί με ειδικότητες τόσο από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ., όσο και από πρόσληψη επικουρικού προσωπικού με προκήρυξη του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ..