Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Α.Μ.Θ. και τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά:

 • το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΄΄ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄ ΚΑΒΑΛΑΣ
 1. Για τη πληρωμή Παραβόλου, άδειας πενταετούς διαμονής δεύτερης γενιάς, φιλοξενούμενου κοριτσιού στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας 300€.
 2. Για την αγορά τεσσάρων πλήρεις στολών Σέφ για τις ανάγκες της πρακτικής εκπαίδευσης, δύο κοριτσιών φιλοξενούμενων στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας   241€ .
 3. Για την πληρωμή εξόδων μετακόμισης οικοσκευής φιλοξενούμενου κοριτσιού που σπουδάζει στη Δράμα 50€.
 4. Για την αγορά τεσσάρων (4) τουρτών για γενέθλια φιλοξενούμενων παιδιών του Π.Π.Π. Καβάλας 56,70€
 5. Για την αγορά δέκα (10) μεγάλων σακιδίων ταξιδιού για αντίστοιχα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας 175 €.
 • την κα ΕΥΗ ΟΥΖΟΥΝΗ, για το ποσό των 150€ που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας, εις μνήμην του πατέρα της..
 • την κα ΜΑΡΙΝΕΛΑ ΚΑΠΟΛΛΑ και την Ευρωκατασκήνωση Θάσου Ε.Π.Ε., για την φιλοξενία δύο παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης στο Λιμένα Θάσου από τις 04/08/2015 έως τις 26/08/2015.
 • τον κ. ΠΙΤΣΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και την Κατασκήνωση PITSA’SCAMP, για την φιλοξενία δεκατριών παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης στη Θάσο, από 08/08/2015 έως 24/08/2015.
 • τον κο ΦΙΛΙΑΓΚΟ ΣΤΕΛΙΟ και την Ναυτιλιακή Εταιρία «ThassosLink», για την έκπτωση στα εισιτήρια δεκατριών παιδιών του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας στο δρομολόγιο Πρίνος – Καβάλα στις 24/08/2015.
 • το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΄΄ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ΄΄ ΚΑΒΑΛΑΣ, για το ποσό των 447 € που αφορούν εισπράξεις από τη βάπτιση του γιού της οικογένειας ΠΑΥΛΙΔΗ. Το ποσό των 27€ διατέθηκε για την αγορά εισιτηρίων αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και το υπολειπόμενο ποσό των 420€ προσφέρθηκε για τις ανάγκες των παιδιών της Μονάδας μας.
 • τον κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΤΑΣΟ, για τα 14 κιλά ντομάτες που προσέφερε στα παιδιά της Μονάδας μας.
 • όλους αυτούς που προσφέρουν και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σωτήρης Σωτηριάδης