Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας (Ε.Π.Σ.Κ.), διοργάνωσε από τις 10 το πρωί ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών του οποίου τα έσοδα διατέθηκαν στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο που βρίσκεται στις εργατικές κατοικίες Καβάλας και συμμετείχαν 18 ποδοσφαιρικά τμήματα του Νομού μας.

Προπονητές, παίκτες, γονείς και παιδιά, συνετέλεσαν με την πολυπληθή παρουσία και το φίλαθλο πνεύμα τους, ώστε το 3ο τουρνουά ‘Βασίλης Ραφτόπουλος’ να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Με την ευκαιρία αυτή, οι παρευρισκόμενοι/-ες ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις δράσεις του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Σωτηριάδης, τα μέλη του του Δ.Σ.  του Κ.Π.Π. – Π.Α.Μ.Θ., οι εργαζόμενοι/-ες και οι φιλοξενούμενοι/-ες ευχαριστούν θερμά την Ε.Π.Σ. Καβάλας, τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., τη Διοικούσα του Α.Ο.Κ., τα Σωματεία και τους μικρούς αθλητές τους που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και τους γονείς τους,  την οικογένεια Φελαχίδη και την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ για την ευγενή της χορηγία σε μπάλες προς τους/τις φιλοξενούμενους/-ες του Π.Π.Π. Καβάλας.