Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και οι εκπαιδευόμενοι και εργαζόμενοι του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης), ευχαριστούν θερμά   την ποιήτρια – λογοτέχνιδα Βασιλική Τρανταφυλλίδου Κηπουρού, για την γενναιόδωρη προσφορά του ποσού των 440,00€ που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις του Παιδικού Παραμυθιού της με τίτλο «Λίτσα η Πασχαλίτσα», στην διάρκεια μια ζεστής εκδήλωσης παρουσίασης του, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Της Του Θεού Σοφίας την Κυριακή 30/09/2015, ώρα 19:00μ.μ..

Ευχαριστούμε όλους τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και τους αξιότιμους ακροατές, που τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης, κ.κ. Παντελεήμων, για την ευγενική διάθεση της αίθουσας.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Σωτηριάδης Σωτήριος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την λογοτέχνιδα και το αγαπητό κοινό και διαβεβαίωσε άπαντες για την πρόθεση του Δ.Σ. να πλαισιώσει ευγενικές πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στην στήριξη του Παραρτήματος και των εκπαιδευομένων με νοητική υστέρηση.

 

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης

Τέη Μαρία